Инструкции за употреба MultiSlim

MultiSlim за отслабване - характеристики и обща информация

Формуляр за издаване:

орален сироп

Обем (1 опаковка):

300 ml

Характеристики:

без захар

Вкус:

малина

Противопоказания:

деца под 18 години

MultiSlim сироп - средство за бързо отслабване. До минус 10 кг за минимален курс от 14 дни. При тежко затлъстяване се допуска продължителна употреба от 6 до 12 месеца или повече. По отношение на вкуса си, той е предназначен предимно за жени. Той обаче няма противопоказания за мъжете. Всяка употреба е разрешена без ограничения, започвайки от 18 години.

Предимството на сиропа е без захар. Подсладителят е стевия. Използването на сироп не предизвиква скок в кръвната захар. Няма противопоказания за диабетици.

MultiSlim ефективно намалява теглото чрез нормализиране на храносмилателната система. Учените многократно потвърждават, че метаболитните нарушения са една от основните причини за натрупване на излишни килограми. Като правило, по същата причина никаква диета и усилени тренировки няма да ви помогнат да отслабнете. И често, напротив, те провокират повторно задаване на тежестта още повече.

Сироп за отслабване - показания за употреба:

  • наднормено тегло или затлъстяване (от всякаква тежест)
  • чести закуски, висок апетит
  • редовни стомашно-чревни нарушения (подуване на корема, запек, образуване на газове)
  • постоянно чувство на умора след хранене, тежест в стомаха

Горните причини са сигнал, на който повечето хора просто не обръщат внимание, но който информира, че метаболизмът е нарушен. Тялото не е в състояние да смила правилно храната. Така че всички полезни вещества се усвояват, а излишъкът се отстранява от тялото или се използва като гориво. Сироп за отслабване MultiSlim премахва всички симптоми и причини за метаболитни нарушения, в резултат на което неприятните симптоми и излишните килограми бързо изчезват.

Инструкции за MultiSlim - как да се използва, дозировка

Начин на употреба, дозировка - MultiSlim сироп за отслабване

Основното правило, което трябва да се спазва, е да приемате сироп на курс без прекъсване. За да отслабнете с 10-12 кг - в рамките на две седмици, 15-20 кг - курс от един или два месеца, 20-30 кг - три месеца или повече. За да отслабнете от 20 кг или повече, месечният курс може да бъде прекъснат за седем дни. За всеки случай се прилага една и съща доза - три пъти на ден, по една супена лъжица преди хранене. По желание може да се разрежда или измива с чаша вода (100 ml).

Важно е да знаете! MultiSlim е подкрепен от научни изследвания и клинични изпитвания само със 100% положителни резултати. След това производителят получи всички необходими разрешителни за продажба на дребно на сиропа в България. Следователно, използвайки сироп MultiSlim, не е нужно да се тревожите за здравето си. Хиляди европейски момичета и жени вече са успели да се уверят във високото качество и ефективност на сиропа. Потребителските отзиви потвърждават съответствие с декларираните от производителя свойства.