Опит от употреба MultiSlim

Здравейте всички! Казвам се София. Роден съм и живея в курортния град Будва (Черна гора). Днес реших да оставя ревю за продукта, чието използване ми помогна да отслабна - MultiSlim сироп (с вкус на малина! ). Ще ви разкажа за причините за излишните ми килограми, откъдето купих този ефективен сироп, за неговите ползи, как да го използвам, резултатите от използването му . . . И така, ще започна.

използване на сироп за отслабване MultiSlim - личен опит при употреба

MultiSlim сироп за отслабване - моят опит

Преди година и половина имах прекрасна дъщеря. Естествено, веднага след нейното раждане започнах бързо да се възстановявам, особено след като имам генетично предразположение към наднормено тегло. Само за шест месеца неусетно за себе си качих цели 16 кг! Когато бебето беше на годинка, теглото ми добави още 9 кг и реших спешно да започна да се отървавам от тези излишни килограми.

Седенето на диети определено не е за мен и аз също не съм голям фен да ходя на фитнес, понякога мога да плувам в басейна, да ходя на фитнес или йога, но всичко това е в настроение систематично и не се отървава от наднорменото тегло. Така че имах нужда от друг ефективен начин. В същото време, така че резултатът да не трябва да чака цяла година. Любимото ми лято дойде при нас в Будва и сезонът на празниците започна.

Моята приятелка разказа как е чула, че има специално за такива случаи сироп, наречен MultiSlim. Твърди се, че използването му не изисква излишни усилия и помага дори на най-мързеливите да отслабнат.

Забележка: на снимката, която съм в началото на празничния сезон (края на май), теглото ми е 80 кг (целта е да отслабна до 55 кг! )

MultiSlim - къде съм го купил, как да го използвам, дозировка

Сиропът, както се оказа, може да бъде закупен у нас само чрез официалния уебсайт под поръчката с доставка. Много е лесно да направите поръчка. Сайтът има формуляр, където трябва да посочите името и телефонния номер, след което мениджърът се обажда, съветва, уточнява подробностите за доставката и друга информация. Получавам доставка в рамките на три дни след потвърждение на поръчката.

резултати от използването на MultiSlim сироп за отслабване - лични снимки преди и след

Лесно е да разберете как да използвате сиропа. Освен това комплектът включва инструкции. Приемах го три пъти на ден, преди хранене сутрин, по обяд и вечер. Една супена лъжица наведнъж. В продължение на две седмици непрекъснато, след това направих почивка за пет дни и отново в продължение на две седмици прием и така в кръг, докато стрелката с тегло показа знак от 55 кг.

За себе си подчертах следните предимства на MultiSlim:

  • Удобен формат - сиропът може да се пие навсякъде, дори на плажа или край басейна
  • Вкусът е добър - с вкус на малина, не е примамлив, но може да се разреди във вода преди прием
  • Без захар - вместо това използвайте заместител на захар Stevia
  • Естествен състав, не причинява алергии, странични ефекти

Плюс, разбира се, най-важното е бързото отслабване без никакви допълнителни усилия! Което се случва чрез подобряване на метаболизма, нормализиране на храносмилателния тракт.

Резултати от приложението MultiSlim - моите постижения

След месец и половина ежедневната употреба на сироп ми помогна да отслабна с 18 кг! След още един и половина - минус 7 кг. За кадифения сезон през септември изглеждах тънък и красив, както беше планирано (снимки, направени в средата и края на лятото за сравнение).

За да обобщим . . . Сиропът MultiSlim напълно ме задоволи. Без пари и време губени. Повече от доволен съм от резултата. Вече няма стари мастни натрупвания по корема, отстрани и бедрата. Изглеждам много по-привлекателна. Чувствам се прекрасно!