Отзиви за MultiSlim

 • Радка
  Ефективно средство за защита. Избрах този сироп сред аналозите по няколко причини: естествен състав, без захар, положителни отзиви. Реших и аз да опитам. Не се заблудих с избора. Тежи 70 кг, след използване на мултислим - 56 кг. Доволен съм от резултата. Не трябваше да се измъчвам с дълги диети и фитнес. Препоръчвам!
  MultiSlim
 • Иванка
  Много обичам сладкото и колкото и да се опитвах да се откажа от този навик, всичко без резултат. В резултат на това има постоянен проблем с излишните килограми, от които само мултислим помогна да се отърве. Пробвах го за първи път преди година. За две седмици свалих 15 кг! Сега периодично го приемам за профилактика, за да поддържам стройна фигура.
  MultiSlim
 • Пенка
  Доволен съм от покупката. Инструментът е ефективен, не напразно похарчих пари за него. Опитах много подобни методи за отслабване, докато открих мултислим. Само той успя да ме освободи от наднорменото тегло. Нещо повече, за кратко време, без строги диети и допълнителни часове във фитнеса. Препоръчвам. При ежедневна употреба отслабнах с 12, 5 кг за две седмици!
  MultiSlim
 • Виолета
  Използваме го заедно с дъщеря си. И двамата имат генетично предразположение към наднормено тегло. И никоя диета не помага да се поддържа стройно тяло. MultiSlim ни помогна да отслабнем. Взеха го един месец. Доволни сме от резултата. Наскоро поръчахме още две бутилки, чакаме доставката на другия ден.
  MultiSlim
 • Пенка
  Взимам мултислим от втора седмица всеки ден, сутрин, по обяд и вечер. Една супена лъжица преди хранене. Въпреки че сиропът е без захар, той е сладък и приятен на вкус. Естествен състав. Тя отслабна с 9, 5 кг. Намален апетит, започна да яде по-малко сладкиши и да се храни по-рядко. Продължавам да го приемам, смятам да сваля още 9 кг до ваканция.
  MultiSlim
Потребителска оценка MultiSlim
4.2
24